ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ ΚΑΙ ΕΚΛΟΓΕΣ!!!

Η Άνοιξη είναι πάντα η καλύτερη εποχή του χρόνου. Ειδικά όταν ο χειμώνας είναι βαρύς η προσμονή της Άνοιξης είναι για όλους μας μια χαρούμενη νότα. μέσα στην καθημερινότητά μας. Γιατί είναι η αρχή της πραγματικής Άνοιξης με τον ερχομό της Πρωτομαγιάς ό,τι καλύτερο για την ψυχολογία μας, αφού το περιβάλλον με την έξαρση της λουλουδιασμένης φύσης  μας θυμίζει πως ο χειμώνας έφυγε οριστικά και μόνο ευχάριστη ατμόσφαιρα μας περιμένει….

Με αυτά τα ανθρώπινα συναισθήματα όλοι μας φέτος υποδεχόμαστε την Πρωτομαγιά η οποία όμως φέρνει πιο κοντά τις επικείμενες Δημοτικές Εκλογές της 26ης Μαΐου, τις οποίες όλοι εμείς που ασχολούμαστε ιδιαίτερα με αυτές, τις περιμένουμε με τα ίδια συναισθήματα της προσμονής της Άνοιξης και της ουσιαστικής αλλαγής στην πόλη μας που έχει το προνόμιο να  την ζει περισσότερο από άλλα προάστια της περιοχής.

                     Είναι φυσικό επακόλουθο μια Δημοτική παράταξη όπως η ΛΥΚΟΒΡΥΣΗ-ΠΕΥΚΗ 2020, που έχει  εργαστεί σκληρά και ασυνήθιστα πέντε ολόκληρα χρόνια με ασυνθηκολόγητη εργατικότητα και υποδειγματικό εθελοντισμό, να αναμένει αυτή την Πρωτομαγιά με τα ίδια ακριβώς συναισθήματα της προσμονής της Άνοιξης, γιατί το όραμά της όλο αυτό το χρονικό διάστημα ήταν να φύγει ο χειμώνας από την πόλη μας και να ανατείλει η Άνοιξη σε όλα τα Δημοτικά δρώμενα, με την αλλαγή σελίδας και την εδραίωση της νέας ανοιξιάτικης χαρούμενης, αλλά προ πάντων ευοίωνης εποχής για όλους μας

                     Αυτά είναι τα συναισθήματα που μας κατακλύζουν με το ξημέρωμα της Πρωτομαγιάς!! Γιατί μαζί με το πολιτικό μήνυμά της για διαρκείς εργατικούς αγώνες που είναι ο ετήσιος κάθε φορά στόχος όλων των εργαζομένων της πατρίδας μας και ειδικότερα της πόλης μας για καλύτερες συνθήκες εργασίας και κοινωνική δικαιοσύνη, όλους εμάς που δίνουμε τους αυτοδιοικητικούς αγώνες μας δίνει το εναρκτήριο λάκτισμα για την αρχή της τελικής μας προσπάθειας η οποία θα αναδείξει στις 26 Μαΐου τον νικητή των εκλογών που ο λαός της πόλης μας θα επιλέξει. Και όπως και άλλες φορές έχουμε τονίσει σαν Δημοτική Παράταξη ευχόμαστε να είναι ο καλύτερος!!

ΚΑΛΗ ΚΑΙ ΧΑΡΟΥΜΕΝΗ ΕΡΓΑΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ!!! 

ΓΙΑ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΛΥΚΟΒΡΥΣΗ-ΠΕΥΚΗ 2020

Ο  ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΑΡΜΜΑΤΕΑΣ                                                                                                                              ΒΑΚΑΛΟΠΟΥΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ