ΠΑΣΧΑΛΙΝΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΚΑΙ ΕΥΧΕΣ!!!

<Δεύτε λάβετε φως εκ του ανεσπέρου φωτός>. Λίγες μέρες πριν ψάλλουμε όλοι μαζί τον ύμνο της ελπίδας, το ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ, κρατώντας στα χέρια τις λευκές λαμπάδες με το ανέσπερο φως της Αναστάσεως του Χριστού, ζωγραφίζεται στα πρόσωπά μας η προσμονή για τη μεγάλη χαρά! Μικρούς και μεγάλους, τη νύκτα της Αναστάσεως, όλους, μας ενώνει η ακλόνητη πίστη ότι ο νικητής του θανάτου καταργεί κάθε σκοτεινό κομμάτι της ζωής μας και φωτίζει ό,τι καλό, ό,τι ωραίο, άξιο και αιώνιο.

<Δεύτε λάβετε φως εκ του ανεσπέρου φωτός>!  Άς μεταδώσουμε αυτό το πασχαλινό φως σε κοντινούς και μακρινούς. Φως, πασχαλινό φως στην καρδιά μας, στα πρόσωπά μας! Φως, περισσότερο πασχαλινό φως στις σχέσεις μας με τους άλλους, με όλους τους συμπολίτες μας, στις σχέσεις μας μεταξύ των λαών Πασχαλινό, ανέσπερο φως, που χαρίζει νόημα, ελπίδα, πλούτο αγάπης και δύναμη Θεού. Γιατί τούτη την εποχή που γκρεμίζεται, ως άλλος πύργος της Βαβέλ, ο πύργος της φιλαυτίας και της ανθρώπινης απληστίας, και τούτη την εποχή που η διαφθορά, που απλώνεται παντού, νεκρώνει, απογοητεύει και θυμώνει τις ψυχές μας, τούτη ακριβώς την ώρα λάμπει και πάλι το άδυτο φως από τον κενό τάφο του αναστάντος Χριστού. Αυτού που μας καλεί να τον πιστέψουμε και να τον εμπιστευτούμε!

  Με αυτές τις λίγες αναστάσιμες σκέψεις η Δημοτική Κίνηση  ΛΥΚΟΒΡΥΣΗ-ΠΕΥΚΗ  2020  εύχεται σε όλους τους συμπολίτες μας ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ! με υγεία και αναστάσιμη αισιοδοξία πως ο Γολγοθάς οδηγεί οπωσδήποτε στην Ανάσταση! Αρκεί να τον πιστέψουμε και να τον ακολουθήσουμε!

                                 ΚΑΛΗ ΜΕΓΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ!!!

 

Κράτα το