ΟΤΑΝ Ο ΜΙΜΗΤΙΣΜΟΣ…ΠΛΕΟΝΑΖΕΙ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ!!!

Η Δημοτική Παράταξη ΛΥΚΟΒΡΥΣΗ-ΠΕΥΚΗ 2020 είναι πια μια παράταξη με ιστορία και δράση πέντε χρόνων στα δημοτικά δρώμενα η οποίες ομολογουμένως και αντικειμενικά έχουν κάνει ιδιαίτερη εντύπωση. Αποφασίσαμε να εργαστούμε για το καλό της πόλης μας και μέχρι τώρα το έχουμε αποδείξει έμπρακτα. Πολλές δράσεις μας  συζητήθηκαν έντονα από τους συμπολίτες μας, γιατί ήσαν μοναδικές και ανεπανάληπτες, με ουσία και αγάπη για όλους. Προσπαθήσαμε να αναδείξουμε θεσμούς και να τους τιμήσουμε για την προσφορά τους, σε χρόνο σαφώς μη προεκλογικό, γιατί αναμφισβήτητα δεν ήταν αυτός ο στόχος μας!

Δύο από τις δράσεις μας αυτές,  σε δύο διαφορετικές χρονιές, ήταν οι βραβεύσεις με ιδιαίτερη αξιοπρέπεια, τιμή και προβολή όλων των παλαιμάχων αθλητών-ποδοσφαιριστών των δύο ιστορικών αθλητικών Συλλόγων της πόλης μας, του ΑΟ ΠΕΥΚΗΣ και του ΑΟ ΛΥΚΟΒΡΥΣΗΣ, σε δύο πολύ όμορφες αθλητικές εκδηλώσεις, στις οποίες ξεχασμένοι συμπολίτες μας που πρόσφεραν τη ζωή τους ολόκληρη στον τοπικό αθλητισμό και τον ανέδειξαν, βραβεύτηκαν και αναδείχθηκαν όπως τους άξιζε.

Το πιο σημαντικό όμως από όλα ήταν το κλίμα συγκίνησης και συναισθηματικής φόρτισης που επικράτησε και στις δύο εκδηλώσεις, διότι ομολογούσαν όλοι οι βραβευθέντες πως πρώτη φορά η τοπική κοινωνία αναγνώριζε την αθλητική τους προσφορά και την αναδείκνυε, πάντα σε χρόνο μη προεκλογικό  που κρύβει σκοπιμότητες και υστεροβουλίες. Γιατί η ΛΥΚΟΒΡΥΣΗ-ΠΕΥΚΗ 2020 προτάσσει πάντα στις δράσεις της το κοινό καλό, το οποίο προωθεί χωρίς μικροπαραταξιακούς κοντόφθαλμους υπολογισμούς.

                 Δυστυχώς όμως ο προεκλογικός μιμητισμός πλεονάζει στις μέρες μας. Δύο περίπου μήνες πριν τις επόμενες Δημοτικές Εκλογές η παράταξη του κου Δημάρχου, καλυπτόμενη από το θεσμικό ρόλο του επικεφαλής της, πραγματοποιεί όψιμα την ίδια σχεδόν εκδήλωση, τιμώντας  αθλητές της πόλης μας, τους οποίους ξαφνικά θυμήθηκε να αναδείξει, ερχόμενη δυστυχώς για αυτήν στα δικά μας <πατήματα> και τις δικές μας επιλογές, οι οποίες όμως δεν είχαν, όταν πραγματοποιήθηκαν, καμμιά προεκλογική σκοπιμότητα.

               Κε Δήμαρχε και τα υπόλοιπα μέλη της παράταξής σας!

              Σε κάθε προεκλογικό αγώνα η πρωτοτυπία δεν βλάπτει!! Η προεκλογική στρατηγική απαιτεί φαντασία και πρωτόγνωρες πρωτοβουλίες προκειμένου να είναι πειστικές και αποτελεσματικές. Οι συμπολίτες μας πια γνωρίζουν πολύ καλά να ξεχωρίζουν τις γνήσιες δράσεις από τις καθαρά προεκλογικού χαρακτήρα, που γίνονται μόνο και μόνο προς άγραν ψήφων! Και δυστυχώς αυτές οι δράσεις δεν φέρνουν τα αναμενόμενα  αποτελέσματα που εσείς προσδοκάτε!

Κύριε Δήμαρχε και η παρέα σας που ήσασταν 5 χρόνια !!!  Εμείς σήμερα με τη παρουσία μας θα τιμήσουμε τους αθλητές και όχι τα προεκλογικά κόλπα σας.

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΣΑΣ ΑΛΛΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΒΕΒΑΙΑ ΠΩΣ ΕΡΧΕΣΤΕ ΔΕΥΤΕΡΟΙ ΚΑΙ ΚΑΤΑΙΔΡΩΜΕΝΟΙ!!!!

 

ΓΙΑ  ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΛΥΚΟΒΡΥΣΗ-ΠΕΥΚΗ 2020

Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΒΑΚΑΛΟΠΟΥΛΟΣ  ΙΩΑΝΝΗΣ

***Την εκδήλωση οργανώνουν ο κ Δήμαρχος και ο εντεταλμένος Σύμβουλος κ Καρύμπας