ΟΙ ΜΥΘΟΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΡΡΙΠΤΟΝΤΑΙ!!

Η μάχη των Δημοτικών εκλογών από σήμερα μπαίνει στην τελική της ευθεία και όλες οι παρατάξεις προσπαθούν να εντατικοποιήσουν τις προεκλογικές τους προσπάθειες, προκειμένου να φθάσουν στο νήμα.΄Όλοι μας ελπίζουμε το καλύτερο για την παράταξή μας και για το λόγο αυτό καταβάλλουμε αυτό τον καιρό όλο το περίσσευμα των δυνάμεών μας για το σκοπό αυτό. Κάνουμε τους υπολογισμούς μας και μετράμε τις δυνάμεις μας, αντιμετωπίζοντας τους αντιπάλους μας με ευπρέπεια και πολιτικό πολιτισμό!

                     Αυτό όμως δεν μας εμποδίζει να κάνουμε νηφάλιες σκέψεις και να προσπαθούμε να καταρρίπτουμε διάφορες προεκλογικές διαδόσεις που, ένα μήνα πριν τις Δημοτικές εκλογές, προσπαθούν οι εκλογομάγειροι των παλιών κυρίως παρατάξεων να εδραιώσουν στη συνείδηση των εκλογέων συμπολιτών μας. Για να γίνουμε πιο σαφείς θεωρούμε πως  η αυθαίρετη, για μας άποψη, πως εκ των προτέρων υπάρχουν πρώτοι και δεύτεροι σ αυτόν τον προεκλογικό αγώνα είναι μια εντελώς ατεκμηρίωτη δοξασία η οποία, αν μη τι άλλο, παραπλανά τους ψηφοφόρους συμπολίτες μας. Άλλωστε η δυναμική των παρατάξεων φαίνεται ανάγλυφα από τις προσπάθειες που κάνουν σε κάθε επίπεδο. Και αυτό δεν αμφισβητείται από κάθε νοήμονα ψηφοφόρο του Δήμου μας.

Σ αυτόν τον αγώνα και με τα νέα δεδομένα της εκλογικής νομοθεσίας δεν υπάρχουν εκ των  προτέρων πρώτοι και δεύτεροι! Όλοι ξεκινάμε από την ίδια αφετηρία και αποδεικνύουμε καθημερινά, με τον τίμιο και διάφανο αγώνα μας, τη δυναμική μας και την οποιαδήποτε μελλοντική μας προοπτική. Άλλωστε και το έχουμε πολλές φορές σαν παράταξη τονίσει, πως όλοι μας προσδοκούμε σ αυτές τις εκλογές να αναδειχθούν οι καλύτεροι και οι πιο ικανοί για το καλό της πόλης μας, χωρίς οι βαρώνοι και οι πάσης φύσεως παλαιοπαραταξιακοί να θεωρούν εκ των προτέρων τον εαυτό τους νικητή σ ένα τόσο αμφίρροπο πραγματικά εκλογικό αγώνα.

                    Ας προσπαθήσουμε, κε Δήμαρχε, που εσείς και τα παλαιοπαραταξιακά σας παπαγαλάκια διαδίδουν με τόση άνεση και βεβαιότητα όλα αυτά τα εντελώς αυθαίρετα, να κάνουμε ένα γνήσιο και όμορφο προεκλογικό αγώνα χωρίς ετυμηγορίες εκ των προτέρων αστήρικτης νίκης, γιατί τα φαινόμενα τελικά απατούν, γιατί οι ψηφοφόροι μας και νου και γνώση έχουν και γνωρίζουν πολύ καλά να εκτιμούν. ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΒΕΒΑΙΟ Σ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ  ΠΩΣ ΟΙ ΕΣΧΑΤΟΙ ΚΑΙ ΤΑΠΕΙΝΟΙ ΕΣΟΝΤΑΙ ΠΡΩΤΟΙ!!!!

 

ΓΙΑ ΤΗ ΛΥΚΟΒΡΥΣΗ-ΠΕΥΚΗ 2020  ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΒΑΚΑΛΟΠΟΥΛΟΣ  ΙΩΑΝΝΗΣ