Ο ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΑΣ

Η Δημοτική Κίνηση ΛΥΚΟΒΡΥΣΗ-ΠΕΥΚΗ  2020 από την ίδρυσής της έβαλε ως άμεση προτεραιότητα όλα τα θέματα του αθλητισμού της Πόλης μας, τα ανέδειξε αλλά συγχρόνως, με τις μικρές ακόμα δυνάμεις της, συνέβαλε στην προώθηση της επίλυσής τους με συγκεκριμένες ενέργειες και δράσεις.

Μέσα στα δυόμιση  χρόνια της παρουσίας της στην Πόλη μας απέδειξε χειροπιαστά το άμεσο ενδιαφέρον της  τόσο για τους αθλητικούς χώρους των δύο πια ενωμένων πόλεων του Δήμου μας, όσο και για όλα τα προβλήματα αμιγώς αθλητικού ενδιαφέροντος που ανέκυψαν στην πορεία της μέχρι τώρα δράσης της.

 

Η Δημοτική μας Κίνηση  θεωρεί το χώρο του αθλητισμού γενικά, ιδιαίτερα για τη νέα γενιά, αναπόσπαστο τμήμα της ζωής της Πόλης μας που απαιτεί ιδιαίτερες προτεραιότητες  και δράσεις από τους Δημοτικούς Άρχοντες, πιστεύοντας  πως είναι μια από τις  πιο νευραλγικές και ανταποδοτικές δημοτικές επενδύσεις, σε μια εποχή μάλιστα που η νέα γενιά δοκιμάζεται σκληρά από την αβεβαιότητα της καθημερινής ζωής που η οικονομική κρίση έχει δημιουργήσει.

Η πόλη μας διαθέτει  ένα πανέμορφο Δημοτικό Στάδιο  με ιστορία περίλαμπρη δεκαετιών  που πρέπει να είναι για όλους εμάς τους νεότερους  ηθική παρακαταθήκη δουλειάς και δράσης, ώστε να εξακολουθεί να προσφέρει αθλητισμό σε όλους τους συμπολίτες μας. Για το λόγο αυτό απαιτούνται γενναίες και δυναμικές αποφάσεις  από τη Δημοτική Αρχή προκειμένου να συντηρείται και να προσφέρει τις υπηρεσίες του σε όλες τις γενιές των συμπολιτών μας που το χρησιμοποιούν καθημερινά.

Η ΔΗΜΟΤΙΚΉ  ΚΙΝΗΣΗ  ΛΥΚΟΒΡΥΣΗ-ΠΕΥΚΗ  2020  εύχεται ειλικρινά ο αθλητισμός της Πόλης μας να έχει πάντα ανοδική πορεία, όπως το αξίζει η ιστορία του, αλλά και όπως προσδοκούν  και  ονειρεύονται όλοι όσοι ασχολούνται και εργάζονται συνειδητά γι αυτόν.