ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΛΥΚΟΒΡΥΣΗΣ: ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΡΤΑΣ ΤΟ ΓΙΟΦΥΡΙ ΚΑΠΟΤΕ ΤΕΛΕΙΩΣΕ…!!!

Είναι αλήθεια πως όταν είμαστε αναγκασμένοι να γράφουμε και να ξαναγράφουμε για ένα θέμα που τόσα το τελευταίο χρονικό διάστημα έχουν γραφεί, νομίζουμε πως  είμαστε κουραστικοί και πως επαναλαμβανόμαστε, κινδυνεύοντας να θεωρηθούμε γραφικοί!  Όμως κάθε φορά κάτι μας λέει πως αξίζει τον κόπο η γραφίδα μας να επανέλθει, όχι γιατί ψάχνουμε οπωσδήποτε να βρούμε κάτι να γράψουμε, αλλά γιατί το όλο θέμα μας μοιάζει σαν της Άρτας το γιοφύρι…!!

Μπορεί, που ξέρεις να πρέπει να θυσιαστεί η γυναίκα του πρωτομάστορα για να τελειώσει επιτέλους το κλειστό γυμναστήριο basket της Λυκόβρυσης και να παραδοθεί στους συμπολίτες μας. Εμείς προσπαθήσαμε πάρα πολύ να αναδείξουμε αυτό το θέμα σε πρώτη φάση κάνοντας συνάντηση με όλους τους αθλητικούς φορείς και παράγοντες που γνωρίζουν πολύ καλά το θέμα.

Δεν τα γράφουμε αυτά χωρίς λόγο και αβασάνιστα. Έχουμε φροντίσει να ενημερωθούμε πολύ καλά και από τους πρωταγωνιστές του έργου που αναμφισβήτητα αντιμετώπισαν πολλά προβλήματα σε όλα τα στάδια της μέχρι τώρα κατασκευής του, ορισμένα δε από αυτά υπάρχουν και μέχρι σήμερα. Όμως έχουμε γίνει και αυτήκοες μάρτυρες σε συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου πως το έργο τελειώνει, πως το έργο ξέφυγε από τις μέχρι τώρα γραφειοκρατικές ή τεχνικές αγκυλώσεις του, και θα μπεί στην τελική ευθεία της επισκευής του και εν τέλει της παράδοσής του στους συμπολίτες μας.

Είναι πολύ λυπηρό, ειδικά στη σημερινή εποχή, ένα έργο που ξεκίνησε πριν 15 χρόνια και που έφτασε στο τελευταίο στάδιο της κατασκευής του, να <ρημάζει σαν άψυχο και στοιχειωμένο κτίριο>  στην περιοχή και να προξενεί, αν μη τι άλλο, κατάπληξη και θλίψη στους διερχόμενους, αλλά και απογοήτευση στους συμπολίτες μας που χρόνια αναμένουν την παράδοσή του. Κι αυτό γιατί είναι πράγματι ένα μεγάλο αθλητικό έργο και θα είναι ένα κόσμημα για την περιοχή αλλά και για ολόκληρο το Δήμο μας. Οι αθλητικές ανάγκες των συμπολιτών μας πολλαπλασιάζονται συνεχώς και αυτό είναι πολύ παρήγορο φαινόμενο για την κοινωνία μας που δοκιμάζεται ανελέητα.

Αξιότιμοι κοι Δημοτικοί Άρχοντες

                Τείνουμε ειλικρινά χέρι βοηθείας στην προσπάθεια τάχιστης αποπεράτωσης του έργου. Δημιουργείστε προϋποθέσεις συνεργασίας με όλους τους αθλητικούς φορείς της πόλης μας, με την περιφέρεια, την Δημοτική Αρχη,  τις Δημοτικές παρατάξεις και τους απλούς πολίτες που συνεχώς ρωτούν για την τύχη του κλειστού γυμναστηρίου. Όλοι μαζί μπορούμε να ξεπεράσουμε τα οποιαδήποτε εμπόδια που υπάρχουν, αν υπάρχουν, ώστε να έχουμε τη χαρά να παραδώσουμε στις νέες γενιές της πόλης μας ένα έργο ζωής για τον αθλητισμό της. Κάντε την αρχή κι εμείς ακολουθούμε...Είναι απαίτηση όλων των κάτοικων του δήμου μας εδώ και πάρα πολύ καιρό….

Το ευχόμαστε ολόψυχα και αναμένουμε!!!