ΓΕΝΕΘΛΙΑ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΜΑΣ!!!

Η Δημοτική Κίνηση ΛΥΚΟΒΡΥΣΗ ΠΕΥΚΗ 2020 γιορτάζει στις  9 Ιουνίου 2017 ημέρα Παρασκευή τα τρίχρονα γενέθλιά  της παρουσίας της  στα δημοτικά δρώμενα της πόλης μας. Σ αυτή τη γιορτή, που με πολύ αγάπη τα μέλη της ετοιμάζουν, καλούμε όλους τους συμπολίτες μας να γιορτάσουμε μαζί και να ψυχαγωγηθούμε με ένα πνεύμα ομόνοιας και σύμπνοιας προς όλους.

Επιθυμούμε και αυτός είναι ο στόχος μας, να βρεθούμε στο κτήμα ΑΡΙΑΔΝΗ στη Βαρυμπόμπη όλοι, να ανταλλάξουμε ευχές μα προπάντων να χαρούμε μια ωραία βραδιά με κέφι, μουσική και πολύ καλό φαγητό, ανακαλύπτοντας πως αυτά που μας ενώνουν είναι πολύ περισσότερα από αυτά που μας χωρίζουν σαν συμπολίτες.  Η καθημερινότητα και οι βιοτικές μέριμνες πολλές φορές, αλλά και οι μικροπαραταξιακές σκοπιμότητες δεν μας αφήνουν να απολαύσουμε όλοι μαζί στιγμές ομόνοιας και πραγματικής αγάπης που τόσο στη σημερινή εποχή το έχουμε ανάγκη.

Η Δημοτική κίνηση ΛΥΚΟΒΡΥΣΗ-ΠΕΥΚΗ 2020 από την αρχή της εμφάνισής της  μέχρι σήμερα έχει μια ακράδαντη πεποίθηση πως όλοι μαζί μπορούμε να πετύχουμε πολλά!!  Ας είναι λοιπόν η βραδιά που ετοιμάζουμε η πιστοποίηση αυτής της παραδοχής. Εμείς σας το υποσχόμαστε.

                   Σας περιμένουμε λοιπόν ΟΛΟΥΣ στο κτήμα ΑΡΙΑΔΝΗ στις 9 Ιουνίου στη Βαρυμπόμπη!!!

Επικοινωνήστε το συντομότερο μαζί μας για να παραλάβετε την πρόσκληση σας ( η είσοδος επιτρέπετε μόνο εφόσον έχετε  την πρόσκληση με συγκεκριμένη αρίθμηση και την υπογραφή μας )

Κράτα το

Κράτα το