ΕΥΧΕΣ ΣΤΟΥΣ ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΕΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΑΣ ΣΤΑ ΑΕΙ ΚΑΙ ΤΕΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ

Η δημοτική ομάδα ΛΥΚΟΒΡΥΣΗ- ΠΕΥΚΗ 2020 εύχεται σε όλους τους μαθητές της Πόλης μας που κέρδισαν τη μάχη των Πανελληνίων εξετάσεων και εισήχθηκαν στα ΑΕΙ και ΤΕΙ της πατρίδας μας ΚΑΛΗ ΣΤΑΔΙΟΔΡΟΜΙΑ!! με υγεία και πολύ δύναμη.
Ας γνωρίζουν οι νέοι φοιτητές μας πως αυτή είναι η αρχή ενός καινούργιου μεγάλου αγώνα στο χώρο της μάθησης ο οποίος δεν τελειώνει ποτέ!!
Ως νέοι εκκολαπτόμενοι επιστήμονες να προσπαθήσουν να καταρτιστούν όσο πιο άρτια μπορούν ώστε σε λίγα χρόνια να ενταχθούν στο επιστημονικό δυναμικό της χώρας μας και να προσφέρουν με αξιώσεις τις υπηρεσίες τους στη χώρα που τους κατάρτισε!!
Θέλουμε επίσης να συγχαρούμε και τους γονείς των νέων φοιτητών που μόχθησαν και στάθηκαν στο πλευρό τους με διάθεση άδολης προσφοράς και άπειρης αγάπης.
Ιδιαίτερα απευθυνόμαστε και σε όλα εκείνα τα παιδιά της Πόλης μας που δεν τα κατάφεραν. Η προσπάθεια δεν τελειώνει εδώ. Ας εκμεταλλευθούν τις ευκαιρίες και ας προσπαθήσουν εκ νέου!! Ας γνωρίζουν καλά πως η ζωή δεν τελειώνει στις φετινές Πανελλήνιες!! Συνεχίζεται με αγώνα και νέες προοπτικές!
Αγώνας χαμένος είναι αυτός που δεν έγινε ποτέ!!
Καλή δουλειά λοιπόν, με όρεξη και ασυμβίβαστους αγώνες μάθησης στους νέους δρόμους που ανοίγονται!!